• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:1

Ja tinc l’iMac de 27 a casa

Voilà!

Des de feia dies, més concretament des de que va sortir el Lleopard de les neus, devia un ordinador a la botiga ja que vaig segrestar un iMac dels blancs per poder gaudir del nou sistema operatiu, canviant-lo per la torre G5 que tenia a casa.
En principi, era previst comprar un iMac de 21,5″, però després de rumiar-m’ho uns dies vaig optar per demanar-ne un de 27 i posar a la botiga el que faig servir per treballar, un iMac de 24″, d’aquesta manera deixaré de comprar equips nous que vagin directament a la botiga ja que passen desaprofitats i faré rotar els de treball que seran les noves adquisicions. Comentar que és la configuració petita Core 2 Duo a 3,06 GHz. amb 4 Gb de ram. La rapidesa respecte el de 24 que era un Core 2 Duo de 2,8GHz. es nota, tot va més lleuger i la pantalla millor que la de 24, més grossa. Però per variar dir que hom s’hi acostuma ràpid i quan he tornat al de 24 després d’estar treballant amb el nou durant un parell d’hores ja he trobat la pantalla petita. Comentar que he passat el ratolí màgic que em van regalar pel meu aniversari a la meva treballadora, d’aquesta manera el de 24 de la botiga no té cap component sense fils, per no temptar als clients. La Montse em comenta que no té cap tic* el ratolí, el que vol dir que és un problema dels meus dits, el ratolí nou també té tics quan el condueixo jo, dec estar carregat… electrostàticament (no carregat d’òsties), doncs us asseguro que el tic és un misteri sense resoldre, us puc jurar que quan s’em desplaça la pantalla no toco per res la superfície del rosegador. Per cert, les piles d’origen del ratolí màgic, al costat d’un teclat amb fil, em va durar 30 dies, funcionant unes 11 hores diàries. Al canviar-les per unes de noves la durada s’ha incrementat, doncs ja porta un mes i mig amb aquestes i encara està al 40% de càrrega. Ara s’haurà de comprovar si el teclat sense fils i el ratolí màgic es sabotegen tal com s’escriu en els diferents blocs macaires. No tinc res més a comentar, de moment tot va com una seda i jo feliç con un tornabís.

*desplaçament sobtat del cursor com si fes scroller sobre el ratolí.

Etiquetes: