• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:2

Un disseny meu que ha arribat lluny (a la xina)… -2.ª_part-

Hores abans de l’esdeveniment de l’any, pel que fa al món d’Apple, i en plena efervescència dels rumors de l’iTablet, m’he trobat un correu que m’ha sorprès. El 23 d’octubre del 2008 publicava “Un disseny meu que ha arribat lluny…”, fotent-me de peus a la galleda, doncs vaig confondre el meu disseny amb el d’un altre 😳 .

…Però aquest matí, m’he trobat una entrada al bloc en llengua oriental no coneguda: xinesa, japonesa, coreana… i també he trobat un enllaç a la meva entrada del MacBook Touch. Després d’investigar l’origen he vist que l’escriptura de la missiva és el xinès i he anat a la web de l’intrús… i allà estava, juntament amb altres conceptes del que pot ser el iTablet que presentaran avui. Ara sí que puc dir: “M’ha fet “il·lu” veure un disseny meu tan lluny de casa.” Per cert i dit a tall d’anècdota, el trobo un pèl desfasat, ara ja no hi posaria el DVD i el faria un pèl més grosset.

Perquè l’entrada no sigui tan breu i afegint llenya al foc als últims rumors… malgrat que en les darreres hores tot apunta que l’iTablet portarà el sistema operatiu de l’iPhone, crec que tot és una jugada d’Apple que filtrant aquesta notícia, farà més espectacular la seva presentació del “Mac Ox X Snow Leopard tàctil”. Presentant això amb el seu corresponent “quiosc” i l’iWork 2010, ja hauran complert. Espero no tornar a posar els peus a la galleda una vegada més.

PD. Comprovo que els orientals tenen una certa afició a fer comentaris a aquest bloc.

Etiquetes: , ,