• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Fotografia del mes de març

Us adjunto l’altra guanyadora que acompanyava a les roses seques que ha estat present al bloc durant tot el mes de febrer, L’escarbat i la Lluna.

És un fotomuntatge pur, doncs cap dels elements que apareix a la fotografia ha conviscut mai amb l’altre. Els arbres talats són les fotografies d’uns plataners  que van esporgar fa un munt d’anys al meu poble. La lluna és una imatge de moltes megues que vaig trobar en una web russa, l’escarbat també el vaig treure d’una fotografia de fa anys, l’herba i els fanals són de fotografies de lloguer que tinc i el cel és dibuixat, vaja tot un fotomuntatge. La dificultat rau en la il·luminació de tots els elements i amb els fars del cotxe, tant els davanters com el de darrera que vaig simular encès per donar l’únic punt de color de la fotografia.

No tags