• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

2 anyets amb el bloc

El dilluns passat dia 15 es van complir els dos anys de vida de Passerell a la Xarxa. Agafant tot aquest període amb clau temporal, sembla que fos ahir quan em vaig engrescar a començar l’aventura del bloc amb tot un reguitzell de temes i idees per plasmar en ell, però quan canvio de clau i poso la clau conceptual, aquest temps es dilata i se’m fa feixuc el trobar temes interessants o experiències viscudes en el món informàtic. Els temes que em venen al cap, si els deixo refredar,  em semblen avorrits i sense interès.

La veritat és que quan més temps passa menys temes m’engresquen o no aconsegueixo sintonitzar amb l’actualitat del món Mac, totes les notícies em semblen anodines, potser pel temps que fa que estic “al dia” i per això poca cosa em sorprèn quan veus les coses amb aquesta perspectiva, per això barrejo altres aficions com pot ser la fotografia, el disseny etc., potser hi hauria d’afegir la música…

Potser per tot això que explico les meves entrades s’han anat espaint. Pel que fa a la visió general de la blogosfera, també veig que la cosa està bastant aturada. Durant aquest any no he detectat blocs nous i més que néixer n’han desaparegut uns quants (em refereixo de tecnologia i en català, sempre, però, sota la meva visió de la xarxa, és clar). Tot i així seguiré dedicant-hi temps quan em vingui de gust, doncs no em sento obligat a escriure ni molt menys, i trobi temes que puguin ser interessants o puguin ajudar a la gent a solucionar problemes dels quals jo n’hagi estat víctima. Suposo que aniran sortint nous temes i noves inquietuds, a cavall del meu estat d’ànim que també hi té molt a dir. Bé anirem a pel tercer, vaiam si canvien les coses (en positiu, és clar).

Etiquetes: