• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Regalo samarretes “retros” de Mac

Aquest estiu he pogut lluir samarretes personalitzades amb les icones del Mac retros dels que ens donaven la benvinguda en els sistemes anteriors al Mac Os X a l’iniciar les nostres màquines. Per contraposició, per allò del Ying i el Yang també adjunto el Mac trist que ens donava a entendre de manera prou gràfica, en els esmentats sistemes, que l’ordinador s’havia penjat i tocava reinicialitzar-lo. Els podeu posar junts, separats o com més us plagui. Jo fent broma els he estampat per separat i així en funció de si em llevo amb el peu dret o amb l’esquerra triu una o altra samarreta, així tothom pot endevinar per on van els trets de bon matí.

La meva generositat arriba fins on arriba, així doncs els que faré és regalar-vos els dibuixos i explicar-vos que heu de fer per estampar-los a una samarreta. Us adjunto els enllaços per que us pugueu baixar els dos arxius eps que al ser arxius vectorials no pesen gairebé gens i els podreu obrir amb Illustrator o FreeHand. Amb ells heu de fer vinils del color que vulgueu. Són vinils especials per estampar samarretes. En el mateix lloc dels vinils segur que us els planxaran a la samarreta i si no a casa amb una planxa podeu provar sort… no us ho recomano al meu alegre ja li ha caigut un trocet de boca.

ALEGRE

TRIST

No tags