• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Ja es poden aconseguir iPhones lliures a la botiga d’Apple…

… Aquesta és una molt bona notícia, la mala és que el podem trobar a un preu que et fa pensar dues vegades abans de decidir comprar-lo, però…

…malgrat el seu preu, pel meu 2G que ve de Hong Kong vaig haver de pagar 650 euros i el 3G de la meva dona, també de Hong Kong, em va valdre 550 euros al canvi. Sota aquest prisma el preu no està malament doncs te’l porten a casa de franc sense haver de demanar favors als amics viatgers o fer rutes extres en els teus viatges. També hi podem sumar tots els extres tecnològics que s’afegeixen al G4 i, com no, al seu acurat disseny.

Com sol passar-me, l’iPhone que jo esperava d’entrada, el de fa tres anys, és el que avui podem trobar a les botigues, vaja que vaig tres anys per endavant d’Apple, ja ho sé, el mateix em passa amb l’iPad.

Un altre detonant per fer el pas és que la bateria del meu 2G comença a fer figa i només utilitzant-lo com a telèfon, tot just em dura dotze hores de servei. També he de dir que passo de l’antennagate, de les taques groguenques a la pantalla, dels botons del volum mal muntats, de les ratllades que fa el protector sobre les parts metàl·liques de l’aparell, de si sóc dretà o esquerrà o de si Apple treurà un altre model per “solucionar” tots aquests desastres… i no sé si em deixo res més de les llegendes urbanes que fan córrer els detractors de l’aparell i que multitud de blocs en fan carnassa fàcil per omplir el seu ciberespai. No hi penso dedicar un sol mot per defensar o atiar el tema.

Esperaré al meu aniversari i em faré un regal, espero, sense sorpreses.

Etiquetes: