• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

iPad, estaré de sort?

Aquesta entrada és caducada. No vaig estar de sort, però potser me n’alegro (?)…

…tenint en compte la rumorologia, la segona generació d’iPad està molt propera i portara RetinaDisplay cosa que farà que la seva pantalla llueixi d’allò més, també portarà FaceTime i anirà acompanyada de l’iOS4.2.

L’entrada venia perquè un amic que se n’anava de vacances a Nova York em va demanar que li recomanava veure. I de la manera més desinteressada possible li vaig dir quatre o cinc llocs que a mi em van agradar en especial quan hi vaig anar i al final hi vaig afegir la botiga d’Apple de la cinquena avinguda… i que de passada que hi entrava a visitar-la li vaig demanar si em podia comprar un iPad, que al canvi està bastant més barat que aquí, a més que aquí no se’n troben… la cosa va colar, la pega és que allà tampoc n’hi va trobar…

Pel que fa a la pantalla i a Retina Display, com a professional, però, he de dir que veig difícil que el rumor sigui real, doncs per exemple una imatge de fons de pantalla per l’iPad haurà de fer sobre les 20 Mb o més perquè es vegi amb el seu màxim esplendor, tenint en compte la mida de la pantalla del trasto, cosa que no veig gaire viable. També cal dir que en l’iPhone aquest tipus de pantalles amb tanta resolució tenen sentit doncs les mires de molt aprop i la resolució s’agraeix, en canvi la pantalla d’un iPad ja l’has de mirar a una certa distància cosa que fa que no sigui necessària una resolució tant alta (…pura teoria).

Etiquetes: , ,