• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Fotografia del mes d’octubre

Després d’unes quantes setmanes d’inactivitat reprendrem l’activitat amb el tema fotogràfic del mes d’octubre, una fotografia presa durant una sortida a la província espanyola de Burgos. Més concretament a un poble anomenat Villaescusa. Segons em van explicar és un antic colomar que em va cridar l’atenció pel fet de que sembla que es desfaci pel terraplè com una pintura gaudiniana, un terraplè que fa una diagonal a tota la fotografia, no precisament recta.

El que són les coses, aquesta és la primera fotografia de tota una sèrie que va començar l’endemà. Aquesta és tirada des de lluny amb tele i l’endemà m’hi vaig acostar per fer-ne unes quantes més sobre el terreny, però… la primera sempre acostuma a ser la bona.

Etiquetes: ,