• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

QuickTime 7.x

Ara que els tinc tots dos de costat, malgrat la simplificació de formes del segon, (però es compliquen els colors), el logo de l’antic QuickTime el trobo més atractiu, més nítid, més cristallí, més net…, però a vegades la coherència fa que s’hagi de renunciar a l’estètica.

Després de la parida del dia entrem a tema. Pels nostàlgics del QuickTime de Leopard, el QuickTime d’Snow Leopard pot haver guanyat molt internament o estèticament, però ha perdut en prestacions i no té la opció “Pro” pels qui  estàvem acostumats a fer-la servir, anava força bé per fer conversions en els diferents formats d’arxius.

Si vas eliminar l’antic QuickTime a l’instal.lar SnowLeopard i vols recuperar-lo sempre pots fer una còpia directa (copiar i enganxar) des d’un altre ordinador o des d’on el tinguis guardat i posar-lo a la carpeta d’aplicacions. El problema el tindràs en que, malgrat tinguis el número de sèrie per convertir-lo amb Pro, la finestreta per posar-hi les dades no hi ha manera que aparegui, sembla com si l’haguessin desactivat o tingués algun tipus de problema. Arribat a aquest punt, si volem fer l’activació haurem d’aconseguir l’arxiu que la conté i desbloqueja aquesta opció. El trobareu a qualsevol màquina que el tinguéssiu instal·lat en aquesta adreça:

HD/llibreria/Preferències

Si no el podeu aconseguir podeu agafar-lo prestat d’aquí:

http://dl.dropbox.com/u/14045627/com.apple.QuickTime.plist

Que us aprofiti.