• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

La secció fotogràfica aquest 2011

La secció fotogràfica del bloc aquest any 2011 serà menys exigent amb els mesos (com haureu comprovat), doncs no em vull obigar a complir els terminis establers per mi mateix, però ja veureu que, malgrat això serà més extensa i fructífera que la de l’any anterior.
He muntat un segon fotobloc on hi hauran les fotografies que sobresurtin i que aniré actualitzant en extensió i en qualitat a mesura que passin els mesos, obviament sempre sota el meu criteri.

És la meva intensió, així d’entrada i sense que quedi pedant, el mirar d’estar dins dels primers classificats en els concursos mensuals que organitza Càmera Club Sabadell i això vol dir rebre crítiques a les fotografies que hagin quedat de les del davant. Normalment el crític de torn és especialment directe i dóna el seu parer i la seva opinió sense embuts, cosa que és d’agrair, però avegades poden haver-hi opinions contraposades que m’agradaria rebatre encara que fos a casa meva (al bloc) per quedar una mica més descansat. No sé si m’explico. Segueixo un bloc on el seu autor, de tant en tant publica un article que titula “En defensa pròpia” per contestar opinions envers a respostes o comentaris a artícles que publica en un diari digital i que no pot contestar en aquest medi i ho fa en el seu bloc i anomena l’entrada “En defensa pròpia”, títol que trobo molt encertat. Quedi clar que per seguir aquest mètode haig de quedar relativament bé i això no depèn de mi sol ni de la meva voluntat, encara que aquesta em pot ajudar a aconseguir-ho. A part d’això també aniré penjant fotografies que vulgui compartir amb vosaltres i que em vingui de gust comentar pel motiu que sigui, de manera aleatòria i sense data concreta.

No tags