• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

“MacOS Sierra Patcher Tool” per a Macs no suportats

Si no podeu actualitzar el vostre Mac al nou sistema operatiu MacOs Sierra i us agradaria fer-ho (per Siri), a la xarxa hi ha una solució per alguns models que poden suportar aquest sistema i que Apple ha aparcat.

Generalitzant són tots aquells ordinadors que fan servir processadors Core 2 Duo que eren compatibles amb El Capitan. Segons el model i el seu maquinari hi poden haver petites i grans incomptabilitats. Us deixo una taula que circula per la xarxa de la previsió davant la instal·lació del MacOs Sierra amb aquesta aplicació.

kb3qfjw

També un deixo, per si us atreviu, un tutorial de com fer aquesta instal·lació, amb el link per baixar el software corresponent.

http://dosdude1.com/sierrapatch.html

 

 

No tags