• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Memojis, com fer-los i com utilitzar-los en iPhone, Pad i MacOs X

Els Emojis són avatars, normalment d’un mateix, amb moltes possibilitats de personalització. És creen des de l’iPhone o l’iPad a partir del sistema operatiu IOS13. Per fer-los has d’obrir el programa Missatges, obrir una conversa i anar a adhesius. Aquí hi ha el programet per configurar-los. A les darreres versions de Whatsapp per IOS també tens accés als memojis per utilitzar-los amb aquest programa.

En el sistema operatiu del Mac (MacOs X), de moment no els pots utilitzar, encara que més endavant possiblement sigui una opció més de Missatges.egar de Missatges a la carpeta) i arrossega aquesta carpeta al dock. D’aquesta manera, tens accès a ells de manera directa desde qualsevol programa per adjuntar-los.

Una manera de incloure’ls als nostres missatges fets des de l’ordinador és el següent: enviate’ls a tu mateix per missatges, desa’ls tots en una carpeta (arrossegar de Missatges a la carpeta) i arrossega aquesta carpeta al dock. D’aquesta manera, tens accès a ells de manera directa desde qualsevol programa per adjuntar-los.

  1. memojis


No tags