• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Cercar el meu… aparell d’Apple

Un dels serveis que ens dona iCloud, és la localització, tant de persones (sempre amb el seu consentiment) com dels nostres aparells de la marca. L’únic, i molt important, és activar el servei que es troba dins de iCloud dels nostres Macs, iPhones, iPads o Apple Watch just quan el configureu per primera vegada. No serieu els primers de valorar el servei quan s’ha perdut un aparell i ja és massa tard.

Recordar que la manera de cercar els aparells perduts, extraviats o robats és a través d’un altre aparell i si això no és possible, només cal connectar-se a internet i anar a icloud.com, posar el vostre ID d’Apple i contrassenya, anar a la icona corresponent (la de la capçalera de l’article) i clicar sobre l’aparell que esteu buscant. En cas de que la bateria d’aquest, s’hagi acabat us dirà la darrera localització abans de que això passés.

 

 

No tags