• Autor:Joan Rosell
 • Comentaris:0

Siri parlarà català al 2021

Una notícia esperada va saltar a primers d’octubre: Siri parlarà el català. Apple ha obert una oferta de treball per contractar personal per fer la programació de Siri en català. Les característiques que demanen són les següents:

Extret de la pàgina web d’Apple:

 • Llicenciat en Lingüística Aplicada, Traducció i / o experiència equivalent.
 • Domini del català i de l’anglès.
 • Experiència amb eines de localització (com SDL Trados) i programari de memòria de traducció.
 • Experiència en la realització de grans volums de traduccions tècniques per a productes de programari d’usuaris finals.
 • Experiència en la traducció per a tipus específics de productes, per exemple, productes de vídeo / àudio de gamma alta.
 • Excel·lents habilitats d’escriptura en general.
 • Excel·lents habilitats de col·laboració i comunicació interpersonal.
 • Gran vocabulari, alfabetització i coneixement intercultural.
 • Exposició actual i directa a la cultura de la vostra llengua materna durant un període de temps sostingut.
 • Coneixedor i sensible als problemes multilingües i multiculturals.

El nostre equip de localització busca persones altament motivades amb la combinació adequada d’habilitats tècniques, creatives, organitzatives i de comunicació per proporcionar traduccions tècniques i adaptacions del nostre programari. El domini i l’experiència en traducció en llengua catalana són fonamentals. L’entorn té un ritme ràpid, que requereix la capacitat de gestionar la càrrega de treball amb horaris de lliurament atrevits. A més del treball per projectes, altres responsabilitats inclouen contribuir a millorar les eines per fer més eficaços els fluxos de treball de localització de programari; ajudar a investigar les causes arrel de problemes internacionals que es troben en el programari localitzat; evangelitzar les millors pràctiques per a contingut adequat per a la localització; definint i impulsant millores en el nostre contingut localitzat. Fortes habilitats de comunicació i col·laboració, atenció als detalls, i la capacitat demostrada per gestionar les prioritats són crucials. Aquesta posició és molt adequada per a traductors tècnics amb experiència prèvia en localització. Proporciona l’oportunitat de treballar dins d’un equip apassionant i de suport, interactuar amb altres equips de localització d’Apple, així com equips d’enginyeria i control de qualitat, i obtenir informació valuosa sobre el procés de desenvolupament d’Apple. El recurs més important d’Apple, la nostra ànima, és la nostra gent. Els avantatges d’Apple contribueixen al benestar dels nostres empleats i de les seves famílies de manera significativa. Independentment d’on treballeu a Apple, podeu aprofitar els nostres recursos de salut i benestar i els nostres programes de temps lliure. Estem orgullosos de proporcionar subvencions per accions a empleats de tots els nivells de l’empresa, i també donem als empleats l’opció de comprar accions d’Apple amb un descompte; tots dos ofereixen a tothom d’Apple la possibilitat de compartir l’èxit de la companyia. Descobrirà molts més avantatges de treballar a Apple, com ara programes que coincideixen amb les vostres contribucions benèfiques, que us reemborsaran per continuar la vostra formació i us proporcionaran preus especials per als empleats dels productes Apple. Els programes d’avantatges d’Apple varien segons el país i estan subjectes als requisits d’elegibilitat. Apple és un empresari amb igualtat d’oportunitats que aposta per la inclusió i la diversitat. Prenem mesures afirmatives per garantir la igualtat d’oportunitats a tots els sol·licitants sense tenir en compte la raça, el color, la religió, el sexe, l’orientació sexual, la identitat de gènere, l’origen nacional, la discapacitat, la condició de veterà o altres característiques protegides legalment. Apple es compromet a treballar i proporcionar allotjament raonable als sol·licitants amb discapacitat física i mental. Apple és un lloc de treball lliure de drogues.

 

És interessant com està enfocada la oferta de treball amb unes exigències amb el compromís, ètica i motivació. Una bona feina, però amb un llistó de tall força alt.

No tags