• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

Apple TV

Què és i per a què serveix l’Apple TV?

Si no vols invertir en un televisor intel·ligent, Apple TV et permet veure continguts d’internet com sèries de Netflix i pel·lícules que hagis comprat a iTunes, per un cost inferior a què pagaries per un nou Smart TV, a la vegada que és una finestra enfocada al sofà de casa teva per poder veure el que veuen els altres dispositius d’Apple. Per veure continguts d’internet en un televisor, cal connectar-lo a la xarxa WiFi de casa però si el teu televisor no té internet, pots utilitzar l’Apple TV, connectar-lo a la tele mitjançant un cable d’alta definició o HDMI i llest. D’aquesta manera encara que el teu televisor no tingui internet, l’Apple TV s’encarrega de connectar-se a la xarxa i transferir els continguts al la teva caixa tonta. És quelcom semblant a comprar un DVD per al teu televisor i connectar-lo a aquest, amb la diferència que no hauràs de fer servir discos perquè funcioni, sinó que només hauràs d’estar connectat a una xarxa wi-fi amb connexió a internet, per poder veure contingut multimèdia. 

Text original


Tot i que és un aparell d’Apple, no cal tenir un iPad, un iPhone o un altre equip d’Apple per utilitzar-lo. Només amb aquest aparell, podrà accedir a pel·lícules o música que tingui en el seu compte d’iTunes o que vulgui descarregar directament des de l’Apple TV.  Podeu descarregar aplicacions com Netflix per accedir a infinitat de pel·lícules i veure-les a la televisió directament o inclús jugar a jocs per veure’ls amb la resolució i mida de la pantalla del teu televisor.Si a més a més ja tens dispositius d’Apple, podràs transmetre el contingut sense fils des del seu ordinador, iPhone, iPad o iPod al seu televisor, a través d’Apple TV, utilitzant una aplicació anomenada AirPlay.  També podràs projectar al teu televisor, les fotos que tinguis en el teu ordinador, mòbil o tauleta sense necessitat de cables, només connectant els equips a la mateixa xarxa Wi-Fi amb la qual té configurat el seu Apple TV.

Què pots fer amb el teu Apple TV?

1. Si tens altres equips d’Apple, ja sigui un Mac, un iPad, un iPod o un iPhone, podràs projectar al teu televisor el que estàs veient a la pantalla dels teus dispositius.

2. Per mitjà de l’AirPlay, podràs veure qualsevol contingut multimèdia que tinguis emmagatzemat en el teu ordinador, iPhone, iPad o iPod.

3. Converteix el teu televisor comú en un televisor intel·ligent. Té l’opció de descarregar aplicacions com Netflix, YouTube, Vimeo, entre d’altres.

4. Si vols escoltar música des del teu televisor, també ho podràs fer i mitjançant iCloud podràs reproduir a la tele qualsevol cançó que hagis comprat a iTunes o que tinguis emmagatzemada en qualsevol dispositiu d’Apple.

No tags