• Autor:Joan Rosell
  • Comentaris:0

AirTag

Apple ha presentat les AirTag, un estri petit que t’ajudarà a tenir localitzats els teus ítems més importants a través de l’aplicació Cercar.

Tenen un disseny circular amb una cara blanca i l’altra d’acer inoxidable amb el logotip d’Apple.

Les AirTags et permeten localitzar fàcilment coses… com les claus, cartera, bossa, motxil·la, maleta…  Per fer això AirTag utilitza la vasta xarxa global de cerca per a ajudar a localitzar el nostre ítem o per trobar-lo si és que l’hem perdut, mentre manté la seva ubicació privada i anònima.

AirTag pot comprar-se per unitats o en paquets de quatre per 35€ i 119€, respectivament, i estaran de cara al públic a partir del 30 d’abril.

DISSENY LLEUGER AMB UNA CONFIGURACIÓ MÀGICA

És rodona, petita i lleugera, i està feta amb acer inoxidable i és resistent a l’aigua i la  pols. L’altaveu incorporat reprodueix sons que t’ajudaran a localitzar l’AirTag amb l’objecte que tingui associat, i té una tapa de fàcil obertura per poder canviar la bateria la qual té una durada aproximada d’un any.

AirTag té la mateixa configuració màgica dels AirPods: acostes la AirTag a l’iPhone per a connectar-la. Posteriormente podràs posar-li el nom que vulguis per poder-la identificar.

No tags